Motorreis Zwarte Woud

Motorreis Zwartewoud

Deze reis is vol

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze prachtige 5-daagse motorreis naar het mooie Zwartewoud.

Motorrijden in het Zwarte Woud. Een ware en unieke belevenis

Ben je op zoek naar een unieke motorreis? Kom dan met ons mee op een onvergetelijke motorreis door het prachtige Zwarte Woud

De reis wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs die jarenlange ervaring hebben in het motorrijden in de prachtigste motorregio’s in Europa en die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Ze zullen je de beste tips en trucs geven om de meeste te halen uit je rit, of je nu een ervaren motorrijder bent of nog aan het leren.

Onze reis zal je meenemen langs de meest spectaculaire routes door het Zwarte Woud, waar je zult genieten van de prachtige natuur, en bochtige wegen en de adembenemende uitzichten.

Deze reis omvat verblijf is een comfortabele accommodatie met een uitstekende keuken. We zorgen ervoor dat alles is geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de prachtige omgeving en het verbeteren van je vaardigheden als motorrijder.

Dit is een unieke kans om het Zwarte Woud op een onvergetelijke manier te ervaren, met gidsen die de beste routes kennen en de beste plekken weten om te stoppen voor een kopje koffie of een hapje eten.

Als je op zoek bent naar een avontuur waarbij je kunt genieten van de natuur en het rijden op de motor, dan is deze reis perfect voor jou.

Meld je nu aan voor onze motorreis in het Zwarte Woud van 11 tot en met 16 juni 2024, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Wij kijken ernaar uit om samen met jou op pad te gaan in het Zwarte Woud!

De accommodatie tijdens deze motorreis heeft alleen twee-persoonsbedden beschikbaar. Dit is geschikt voor verschillende groepen mensen, zoals stellen, echtparen, vader zoon moeder dochter combinaties, goede vrienden, enzovoort. Deze reis is daarom alleen te boeken als duo/kamerdelers.

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

 

 

Inschrijven is niet meer mogelijk!

 


Zeer motorvriendelijk hotel

Het hotel is zeer “motorvriendelijk” en heeft voldoende ruimte om de motoren veilig te parkeren.

Kaart omgeving motorreis Zwarte Woud