Motortraining Luxemburg

Motor Training Luxemburg

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze schitterende 3-daagse motortraining in het prachtige Luxemburg.

Prachtige motor omstandigheden in Luxemburg

Het land Luxemburg (Groothertogdom) is een van de kleinste landen van Europa. Op enige uren rijden van Nederland ligt dit fantastische land. Het land is te verdelen in drie gebieden, te weten klein Zwitserland (ook wel Mullerthal genoemd), het Moezeldal en het land van de Rode Aarde. In vrijwel geheel Luxemburg liggen de mooiste wegen. De kwaliteit van het asfalt is subliem. Je kunt hier zorgeloos rondsturen van het ene naar het andere schitterende vergezicht. Wij komen hier voor de mooie natuur in een overwegend heuvelachtig landschap. Kortom prachtige motor omstandigheden.
MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

Totaal: € -


Programma motortraining in het Luxemburg

Dag 1

We verzamelen bij Heerlen waar we natuurlijk met koffie en gebak deze prachtige en leerzame dagen zullen beginnen. Hier start het kennismaken met onze mede-genieters. Wil je lekker op jezelf gaan rijden, of onder begeleiding van onze ervaren berginstructeurs? (Bijna) alles is mogelijk. Wij kunnen in overleg groepen indelen. Het streven is om met groepen van 6 a 7 mensen te rijden. Dit alles in verband met de verkeersveiligheid. Het streven is tussen 17.00 en 18.00 uur aan te komen bij het hotel waar de hotelkamers zijn gereserveerd. Na een heerlijke douche gaan we naar het verzorgde diner. In de avond zullen wij bij genoeg animo uitleg geven over hoe je veilig en mooie bochten kan rijden. Onze instructeurs (welke ook meerijden) geven uitvoerig uitleg over alles wat u wil weten op het gebied van genieten op de motorfiets.

Dag 2

’s Ochtends gaan we na een smaakvol ontbijt de heuvels opzoeken De route loopt langs genoeg stopplaatsen voor de innerlijke mens en de nodige rust. Je zal verbaast zijn over de prachtige natuur en de glooiende wegen.
De schitterende bossen en de historische gebouwen en kastelen. Een ontdekkingstocht in het achterland. De avond verloopt zoals bijna altijd met motorrijders onder elkaar; prachtige en sterke motorverhalen onder het genot van een drankje.

Dag 3

‘Na een heerlijk ontbijt stappen we op de motor. Via wederom een mooie route rijden we richting ons eindpunt. Hier staat de koffie en het afsluitgebakje klaar. De verwachte eindtijd zal zijn ongeveer 15.00 uur. De laatste verhalen wisselen we uit en vanuit deze plaats nemen we afscheid.

Wij als MotorLangWeekend.nl staan er garant voor dat wij u een compleet en onbezorgd (motor)weekend bieden.

motor bergtraining Duitsland

Zeer motorvriendelijk hotel

Het hotel is zeer “motorvriendelijk” en heeft veel ruimte om de motoren eventueel binnen neer te zetten. Het hotel is van familie op familie overgegaan, het is oud en ademt sfeer. De eigenaar is niet te beroerd om zijn gereedschap uit te lenen indien iemand problemen met zijn motor heeft.