Motortraining Luxemburg

Motortraining Luxemburg

Deze reis is vol

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze schitterende 3-daagse motortraining in het prachtige Luxemburg.

Prachtige motor omstandigheden in Luxemburg

Vergis je niet in de pracht en het avontuur van Luxemburg! Het land is namelijk niet alleen bekend om haar adembenemende landschappen, maar ook om haar uitdagende bergwegen en haar historische steden. Tijdens onze trainingen in Luxemburg kun je genieten van deze bezienswaardigheden terwijl je jouw motorvaardigheden verbetert.

Onze gediplomeerde en ervaren motorinstructeurs zullen je begeleiden naar de meest fraaie bestemmingen. Of je nu een ervaren motorrijder bent of een nieuwe uitdaging zoekt, onze trainingen zijn ontworpen om je rijvaardigheid en vertrouwen op de motor te verhogen. Tijdens onze tussenstops onderweg kun je genieten van het prachtige landschap en leer je meer over het rijden door bochten en bergen.

Na een dag vol spanning en sensatie, kun je ontspannen in het door ons geselecteerde 4-sterrenhotel. Hier verblijf je op basis van half pension, zodat je je helemaal kunt concentreren op het genieten van je motorreis. Wij regelen het ontbijt en het avondeten zodat je zorgeloos kunt genieten van je verblijf.

Schrijf je nu in en ontdek de magie van Luxemburg en versterk jouw motorvaardigheden. Wij verzekeren je dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

 

 

Inschrijven is niet meer mogelijk!

 


Zeer motorvriendelijk hotel

Het hotel is zeer motorvriendelijk en heeft voldoende ruimte om de motoren in de (afgesloten) garage onder het hotel te parkeren. De kosten van parkeren van de motoren is inbegrepen in de arrangementsprijs.