Motortraining Teutoburgerwoud

Motor Training Teutoburgerwoud

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze prachtige 3-daagse motortraining naar het mooie Teutoburgerwoud.

Mooie motorroutes dicht bij huis!

In deze streek in Duitsland komt alles bij elkaar. De Noord-Duitse Laagvlakte en het Duitse Middelgebergte, geneeskrachtige bronnen en de mooiste motorroutes. Het Teutoburgerwoud is een bijna onondekt en (nog) niet een van de populairste motorgebieden, ideaal om daarvan te profiteren.  Het grote voordeel is, niet veel motorrijders!

Ver weg maar toch dicht bij huis. Met het Teutoburgerwoud wordt een bergkam bedoeld die zich uitstrekt van Osnabrück via Bielefeld tot aan Paderborn. Prachtige glooiende wegen, talrijke beken en riviertjes, en natuurlijk genoeg bochten om lekker te genieten van de motorfiets.

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

Totaal: € -


Programma motortraining in het Teutoburgerwoud

Dag 1

We verzamelen bij Hengelo waar we natuurlijk met koffie en gebak dit prachtige avontuur zullen beginnen. Hier begint het kennismaken met onze mede-avonturiers. Wil je lekker op jezelf gaan rijden, of onder begeleiding van onze ervaren berginstructeurs? (Bijna) alles is mogelijk. Wij kunnen eventueel in overleg groepen indelen.
Het streven is om met maximale groepen van 6 a 7 mensen te rijden. Dit alles in verband met de verkeersveiligheid.

Het streven is tussen 17.00 en 18.00 uur aan te komen bij het hotel waar de hotelkamers zijn gereserveerd. Na een heerlijke douche gaan we naar het verzorgde diner.
In de avond zullen wij bij genoeg animo uitleg geven over hoe je veilig en mooie bochten kan rijden. Onze instructeurs (welke ook meerijden) geven uitvoerig uitleg over alles wat u wil weten op het gebied van genieten op de motorfiets.

Dag 2

De tweede dag gaan we na een heerlijk ontbijt weer het zadel op, om deze prachtige omgeving te verkennen. De route loopt langs genoeg restaurantjes waar de pauzes aangenaam zullen verlopen. Bergen, slingerwegen en haarspeldbochten, alles komt vandaag voorbij. 

De avond verloopt zoals bijna altijd met motorrijders onder elkaar: prachtige en sterke motorverhalen onder het genot van een drankje.

 

Dag 3

’s Ochtends na ons ontbijt pakken we de draad weer op. Via een mooie route vertrekken we richting ons eindpunt. Hier staat de koffie klaar. De verwachte eindtijd zal zijn ongeveer 15.00 uur. De laatste verhalen wisselen we uit en vanuit deze plaats nemen we afscheid.

Wij als MotorLangWeekend.nl staan er garant voor dat wij u een compleet en onbezorgd (motor)weekend bieden.

 

motor bergtraining Duitsland

Zeer motorvriendelijk hotel

Het hotel is zeer “motorvriendelijk” en heeft veel ruimte om de motoren eventueel binnen neer te zetten. Het hotel is van familie op familie overgegaan, het is oud en ademt sfeer. De eigenaar is niet te beroerd om zijn gereedschap uit te lenen indien iemand problemen met zijn motor heeft.

Kaart omgeving motorreis Teutoburgerwoud