Motortraining Teutoburgerwoud

Motortraining Teutoburgerwoud

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze prachtige 3-daagse motortraining naar het mooie Teutoburgerwoud.

Mooie motorroutes dicht bij huis!

Laat je verrassen door het Teutoburgerwoud, een nog onontdekt motorparadijs in Duitsland. Dit is de plek waar Noord-Duitse Laagvlakte en het Duitse Middelgebergte samenkomen. Met geneeskrachtige bronnen en de meest adembenemende motorroutes. Hier vindt je de perfecte balans tussen uitdaging en ontspanning voor jouw motoravontuur.

De reis wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs die jarenlange ervaring hebben in het motorrijden in de prachtigste motorregio’s in Europa en die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Ze zullen je de beste tips en trucs geven om de meeste te halen uit je rit, of je nu een ervaren motorrijder bent of nog aan het leren.

Rijd door de prachtige glooiende wegen, langs beken en riviertjes en laat je verwonderen door de vele bochten. Geniet van de rust en ongestoordheid die dit nog niet populaire motorgebied te bieden heeft. Bovendien verblijft je in een ***-superior hotel op basis van half pension, waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag op de motorfiets.

Kom naar het Teutoburgerwoud en maak deze unieke motorbeleving mee!

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

Totaal: € -


Zeer motorvriendelijk hotel

Het hotel is zeer motorvriendelijk en heeft veel ruimte om de motoren neer te zetten. Het hotel is van familie op familie overgegaan, het is prachtig gerenoveerd. Geniet van de Duitse gastvriendelijkheid en de  uitstekende keuken.