Motorreis Dolomieten

Motorreis Dolomieten

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze schitterende 6-daagse motorreis in de Italiaanse Dolomieten

De Dolomieten

Voor deze reis geldt een aanbetaling van 300,-, een maand van tevoren ontvang je de volledige factuur die voldaan moet worden. 

Het ideale gebied voor motortochten rond de meest indrukwekkende Italiaanse bergketens.

Ben je op zoek naar een unieke motoravontuur? Kom dan mee op onze onvergetelijke motorreis door de adembenemende Dolomieten van 22 t/m 28 september 2024. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs begeleiden je langs de mooiste routes en geven jou de beste tips voor het verbeteren van uw motorvaardigheden.

De reis wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs die jarenlange
ervaring hebben in het motorrijden in de prachtigste motorregio’s in
Europa en die jou zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Ze
zullen je de beste tips en trucs geven om de meeste te halen uit je rit,
of je nu een ervaren motorrijd(st)er bent of nog aan het leren.

Je zult onderweg genieten van de prachtige natuur, de bochtige wegen en de uitzichtpunten die je ademloos zullen laten staan. Onze reis omvat comfortabele accommodatie en uitstekende maaltijden, zodat jij je volledig kunt concentreren op het rijden, en het genieten van de omgeving.

Dit is jouw kans om de Dolomieten op een onvergetelijke manier te ervaren met gidsen die de beste routes kennen en de beste plaatsen om te stoppen.

Schrijf je nu in voor onze motorreis door de Dolomieten van 10 tot en met 16 september 2023 en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring! Wij kijken uit naar je deelname en het samen beleven van dit avontuur!

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

Aanbetaling:

Totaal: € -

 


Het hotel tijdens het verblijf

Het hotel bevindt zich in het centrum van het mooie Selva di val Gardena (Wolkenstein in het Duits).

De ligging is zeer centraal. De mooiste en belangrijkste passen van de Dolomieten liggen liggen onder handbereik. Je rijdt van de ene pas naar de andere.

Het hotel beschikt over een afgesloten ondergrondse garage waar je motor veilig en droog kan worden geparkeerd tijdens de reis.

Ook voor deze reis geldt verblijf op basis van half-pension.

Het klimaat in de Dolomieten​

Meestal is het aangenaam tot zeer warm in de valleien. Afhankelijk van het seizoen, is het op grote hoogte soms koud tot erg koud.

In de bergen moet altijd rekening gehouden worden met plotselinge weersveranderingen zoals temperaruursdaling, sneeuw en regen. Daarom hoort multifunctionele of waterdichte en warme kleding thuis in de bagage.

Wegcondities:

Meestal goed tot zeer goed asfalt.

(Vereiste) rijvaardigheid:

De intensiteit van de ritten tijdens deze trip kunnen naar eigen kunnen worden vormgegeven. Tijdens het verblijf bestaat de mogelijkheid om een professionele training te boeken met betrekking tot het rijden van bochten en (bochtige) bergwegen. Daarnaast is bij interesse een begeleide dag-rit die onder begeleiding van een instructeur kan worden gereden.

Deze reis is minder geschikt voor de beginnende of minder ervaren motorrijd(st)er.

Minimumaantal deelnemers:

Voor de motortraining in de Dolomieten streven wij naar een deelnemersveld van 20 motorrijd(st)ers. Als het minimumaantal deelnemers niet wordt bereikt, dan behouden wij ons het recht voor de reis tot 28 dagen voor vertrek te annuleren.

 

In overleg is het mogelijk om transport voor de heen- en terugreis te organiseren.
Neem hiervoor contact op met info@motorlangweekend.nl