Motorreis Dolomieten

Motorreis Dolomieten

MotorLangWeekend.nl verzorgt deze schitterende 5-daagse motorreis in de Italiaanse Dolomieten

De Dolomieten

Het ideale gebied voor motortochten rond de meest indrukwekkende Italiaanse bergketens.

Bochten zonder einde, pas na pas en vele haarspeldbochten.

De Dolomieten behoren tot de motorfietsparadijzen in Europa. Voordat je boekt, wees gewaarschuwd; de afwisseling van intensief bochtenplezier en de prachtige natuurbeleving kan zeer verslavend werken!

De rotsformaties van de Dolomieten doen nog het meest denken aan tot steen verworden muziekcomposities. Heel lang golden de spitse pieken en smalle dalen van de Dolomieten als onbedwingbaar, behalve voor de koningen van de lucht. Tegenwoordig bedwingen ook motorrijders deze beroemde hoogten. En nog steeds laat het uitzicht op de wegen – die zich door deze bergwereld kronkelen – iedereen in verbazing genieten.

Duizenden bochten moeten met de motorfiets worden bedwongen om de top (van geluk) te bereiken.

Boven op de bergen: de boomgrens ligt honderden meters verder beneden, met het uitzicht op de valleien, waar de volgende kronkelende straatjes liggen te wachten om bedwongen te worden.

Kortom, een avontuur dat je niet wil missen…

MotorNL Partner MotorLangWeekend

Direct aanmelden

Totaal: € -

Let op, dit is een aanbetaling. Het resterende bedrag van 700,- wordt later per mail aan u gefactureerd.


motor training dolomieten klimaat

Het klimaat in de Dolomieten

Meestal is het aangenaam tot zeer warm in de valleien. Afhankelijk van het seizoen, is het op grote hoogte soms koud tot erg koud.

In de bergen moet altijd rekening gehouden worden met plotselinge weersveranderingen en regen. Daarom hoort multifunctionele of waterdichte en warme kleding thuis in de bagage.

Wegcondities:

Meestal goed tot zeer goed asfalt.

(Vereiste) rijvaardigheid:

De intensiteit van de ritten tijdens deze trip kunnen naar eigen kunnen worden vormgegeven. Tijdens het verblijf bestaat de mogelijkheid om een professionele training te boeken met betrekking tot het rijden van bochten en (bochtige) bergwegen. Daarnaast is bij interesse een begeleide dag-rit die onder begeleiding van een instructeur kan worden gereden.

Deze reis is minder geschikt voor de beginnende of minder ervaren motorrijd(st)er.

Minimumaantal deelnemers:

Voor de motortraining in de Dolomieten streven wij naar een deelnemersveld van 20 motorrijd(st)ers. Als het minimumaantal deelnemers niet wordt bereikt, dan behouden wij ons het recht voor de reis tot 28 dagen voor vertrek te annuleren.

 

In overleg is het mogelijk om transport voor de heen- en terugreis te organiseren.
Neem hiervoor contact op met info@motorlangweekend.nl